Cursus ‘wakker in jezelf’ januari 2020

Niet langer graven in jezelf of analyseren wat er gebeurt, maar jezelf pro-actief op krachtige wijze in het licht zetten met aardende werking.

Het leven zit vol met uitdagingen om je je oorsprong te laten herinneren. Hoe wakker ben jij daarin? Leven in een sociaal systeem dat niet past bij wie je in wezen bent geeft vervorming. In deze cursus leer je op een vernieuwende manier om te gaan met jezelf en de uitdagingen van het leven: leef je licht.

De cursus bestaat uit vijf lessen van twee uur, gericht op integratie van het kosmische in het menselijke. Tussendoor maak je je de oefeningen eigen. De lessen zijn zowel diepgaand als praktisch van opzet en gaan voorbij verhalen en drama.

Na de cursus:

 • ga je anders, lichter met problemen om
 • heb je handvatten die je daarbij helpen
 • kijk je anders naar jezelf en je omgeving
 • heb je inzichten verworven
 • maak je gebruik van je emoties en gevoelens
 • heb je meer energie en voel je je vitaler
 • weet je hoe je ‘gedachten’ voor je kunt laten werken

De vijf thema’s waarop de cursus is gebaseerd zijn:

 1. wat is je wens, je verlangen
 2. verruimen bewustzijn
 3. trilling verhogen
 4. de kracht van gevoelens
 5. gedachten kracht, scheppend vermogen

Je bijdrage voor deze cursus is € 150,— Er is plaats voor vier deelnemers.
De data zijn: dinsdag 7 en 21 januari, 4 en 18 februari en 3 maart 2020 van 10-12uur. Heb je interesse en passen de data niet, laat het ons weten. tussendoor maak je je de oefeningen eigen.

De cursus wordt gegeven in Zaltbommel.
Het is ook mogelijk zelf een groepje samen te stellen en een locatie te regelen, dan kom ik naar jullie toe! Heb je vragen of wil je meer informatie, voel je vrij contact op te nemen.

Harte groet,
Sandra Boer

Reactie van eerdere deelnemers:

Alle beloftes zijn waargemaakt. Ik heb een nieuwe dimensie in mijn leven ervaren, ermee leren omgaan en verdiepen. Ik heb het gevoel dat ik een rijker mens ben geworden. Antoinette Veltman

Dat wat ik aangereikt kreeg door Sandra, kon ik verrassend moeiteloos integreren in de omgang met mezelf, waardoor het besef gedragen en geïnspireerd te worden door hemel en aarde steeds vanzelfsprekender wordt. En dat ik mag helen en spelen. Wat ik maar wil…..  Ik ervaar dat ik op een andere laag ben gekomen.  Jirina Tjepkema