Samen weefden we de toekomst in Ladakh

Internationale samenkomst in juli 2019 – Ladakh Nuns Association

De toekomst weven…we doen het graag.

Met dertien Groot-Moeders uit de Lage Landen weefden we de toekomst op het dak van de wereld in Ladakh.

Samen met een vertegenwoordiging van nonnen in Ladakh bogen we ons drie dagen over de vragen: wat is de toekomst van de nonnen in Ladakh? Wat kan het Boeddhisme betekenen in de wereldwijde transformatie?
Oost ontmoette West en we leerden van elkaar. Hoe leven en werken in een communiteit zoals het klooster inspirerend kan zijn voor ons, westerse, vrouwen. En hoe zelfbewustzijn cruciaal is voor de nonnen om hun werk en leven toekomst te geven. Actief samen zoeken naar de kracht van leiderschap. En van de vrouwen in de wereld. Feminine leiderschap…een nieuw thema diende zich aan.
Wordt vast vervolgd, volgend jaar zomer….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *